JO11 sluit competitie winnend af.

22 mei 2022 259x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO11 sluit competitie winnend af.

DFC JO11-2 kan terug kijken op een geslaagde laatste fase van de competitie. En je moet het beste altijd voor laatste bewaren, en dat doen we graag tegen onze favoriete tegenstander Dubbeldam.

We waren vandaag op volle sterkte, en dan is deze ploeg eigenlijk niet te verslaan. Wat een progressie is er zichtbaar bij dit team. Alle lessen van de trainingen zijn in deze fase zichtbaar op het veld.

We begonnen in onze vaste samenstelling, maar zodra er kans was om het een en ander om te zetten, gingen we dat doen. Want het is de laatste wedstrijd en bijna iedereen heeft dit seizoen gescoord, behalve Joey 1. Dus die stond al bij het 1e fluitsignaal te trappelen, maar vanuit zijn vaste positie achterin is dat lastig haha.

Al vroeg hadden we een kans op de voorsprong, maar Arda miste de penalty. We waren weliswaar de betere ploeg, maar drukte dat nog niet gelijk uit in doelpunten. Noah moest zelf redden en Damien miste nog een goede kans. Tot de time out waren we teveel aan het breien, we moeten vaker de kansen zoeken en benutten. Ook na de time out waren we teveel bezig met pingelen. Kom eens op JO11, ga eens gewoon voetballen.

De rust was nodig, want we speelden weliswaar super goed, maar het moet efficienter.

Na de rust was DFC dan eindelijk los en kon het scoren beginnen. Een mooie combinatie van Arda zorgde al snel voor de 1-0. Joey1 was dan eindelijk naar het front maar vizier stond nog niet op scherp. Die van Arda gelukkig wel en hij maakte de 2-0. Ook de 3-0 kwam van hem. Kevin werd gestuurd door Joey en de 4-0 lag in het netje. En daar was dan eindelijk het doelpunt van Joey 1. Op aangeven van Kevin schoot Joey 1 de 5-0 binnen. Kevin en Arda zorgde voor de 8-0. Dubbeldam kan nog 2 x het doel vinden.

Zo heeft de gehele ploeg in dit seizoen weten te scoren. Maar wat ons als trainers het meeste bij zal blijven…… het is een (h)echt team. En dat is zo belangrijker.

We gaan binnenkort het seizoen nog afsluiten met het traditionele team uitje.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com