Dirk en Pawel weer hard aan de klus

12 mei 2022 130x bekeken, Geen reacties »
Dirk en Pawel weer hard aan de klus

Bij DFC hebben Dirk en Pawel, onze Poolse aanvoerder van DFC 6 , nieuwe houten balken gemaakt voor reclame borden achter de goal. Ook is er gelijk een nieuw net achter de borden geplaatst door de mannen. Hier kunnen we weer trots op zijn !! de mannen die DFC een warm hart toedraagt

P.S. de Poolse vrienden kunnen volgende week kampioen worden , dit verdiend ook wel zijn aandacht. Die jongens zijn altijd bereid om ’s avonds uit hun werk werkzaamheden te doen bij DFC. Mannen bedankt namens het Klusteam Cees,Martin,Jan ,Bert,TonLaat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com