JO12 verstevigt koppositie

9 april 2022 296x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO12 verstevigt koppositie

De JO12 is sinds enkele weken een samensmelting van JO12 met JO11 spelers. Ook de beide trainers zijn samengevoegd. Maar Raymond en Colin schijnen elkaar al een aantal jaren te kennen haha. Sinds dit team samen is gaan spelen, hebben zij alle 4 de partijen gewonnen. De tegenstander van vandaag , De Alblas , had ook de volle buit. Een kraker van jewelste dus, waar veel publiek op was afgekomen. Hier werd gestreden om de status “alleenheerser in de poule”. De blije gezichten na afloop bij DFC gaf duidelijk aan wie dat sinds vandaag is: DFC JO12 !!!!

Wat begon DFC sterk aan de wedstrijd. Het domineerde en speelde weergaloos voetbal. De ene combinatie nog mooier dan de andere. Gelukkig voor DFC werd dit ook uitgedrukt in doelpunten. Ryan en Everich waren een plaag voor De Alblas. DFC liep snel uit naar een 3-0 voorsprong en de time out voor De Alblas was nodig. DFC liet duidelijk zien dat zij vandaag voor de winst gingen. De scheidsrechter moest af en toe corrigerend optreden tegen De Alblas. Enkele spelers hadden frustraties, maar dat ga je niet botvieren op de tegenstander. DFC liet zich gelukkig niet gek maken hierdoor, en ging vrolijk verder met voetballen. De rust werd bereikt met 5-0.

Na de rust kwam er even gemakzucht in de ploeg ,wat resulteerde in een tegendoelpunt, 5-1.Nu kreeg De Alblas weer moed en Ray en Colin moesten de ploeg even wakker schudden. Een scrimmage voor het DFC doel, en De Alblas claimde een strafschop. Hier zat de scheids van DFC er naast door dit weg te wuiven. Hiervoor werd na de wedstrijd ook de excuses aan de tegenpartij gedaan door de scheids, maar invloed op de wedstrijd had dit allerminst. Want DFC speelde gewoon hetzelfde spel als voor de rust. En de score liep weer snel op naar 9-1. DFC liet bij vlagen super goed voetbal zien.

De verdediging stond als een huis, met Fredrico in de goal. Gyliano en Kydriano gaven goed leiding aan Berke, Davidson en Ensar. Kom daar maar eens langs. Op het middenveld waren Dylana, Ahlam en Sophie de Golden Girls, die hun mannetje wel staan. Ryan. Noah en Everich draaide de verdediging van de tegenstander helemaal dol. Raymond en Colin hebben het goed voor elkaar.

Een overwinning door team inzet, JO12, klasse gespeeld. Op naar het trainingskamp volgende week ( paaskamp haha)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com