JO11-2 start voorbereiding avond4daagse

23 april 2022 252x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO11-2 start voorbereiding avond4daagse

Daar boven op die berg… zo gaat die goed… en van je hela hela holala…… het waren zomaar de bekende avond4daagse liederen die wij vandaag hadden kunnen zingen tijdens de wedstrijd. Want het tempo vandaag had meer weg van een avond4daagse dan van een voetbalwedstrijd.

Of het kwam door het kamp, de koningsspelen op school of dat de groep gewoon toe is aan vakantie, het tempo kwam vandaag niet in de groep en dan verlies je gewoon tegen een ploeg waarvan je helemaal niet hoeft te verliezen en dat is zonde. Wieldrecht had binnen 10 min de eerste corner te pakken en de spits stond netjes tussen 4 DFC spelers in en kon de bal zo er in leggen. DFC bracht daar weinig tegenover. Een kans van Kevin en Oskar ten spijt, en de time out was een feit. Maar ook in de time out kwamen de woorden niet aan bij de spelers. Tot de rust hadden we nog 1 kansen. Joey 2 schoot net over uit een corner.

In de rust zat er een ploeg op het veld die moe was, en dan weet je al wat er gaat gebeuren…. niets dus. Er was geen beweging, we waren te statisch, we moeten feller worden de 2e helft.

Ondanks een kans van Arda ,Joey 1 en een bal op de lat van Arda ging de bal er niet in. Het was ook de inzet van Delano ,die goed stond te keepen , en Milan te danken dat we de score tegen konden houden. Maar ook dat ws op het einde niet meer te stoppen. Met als resultaat een 2-0 nederlaag. Onnodig maar het is niet anders.

We gaan even lekker de batterij opladen voor de laatste 2 wedstrijden, en dat zijn allebei thuis wedstrijden.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com