JO11-2 krijgt eindelijk de beloning, winst !!

9 april 2022 251x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO11-2 krijgt eindelijk de beloning, winst !!

De afgelopen weken zien de trainers zoveel progressie bij de JO11-2, en schitterend voetbal, maar steeds lukt het maar niet om die winstpartij binnen te slepen, pure pech. Vandaag een nieuwe poging tegen Oranje Wit.

Helaas was Delano vandaag afwezig, maar werd dit personeel tekort deels door Ryan opgevuld. Zijn vader Raymond moest immers toch fluiten bij de JO11-2, dan kan je net zo goed even meedoen.

DFC schoot uit de startblokken. Binnen 1 min had Arda het net al gevonden en stonden we op 1-0. Wat een start. Toen begon de grote zoektocht naar meer doelpunten. Maar weer die pech. Oskar net voorlangs, Ryan en Arda vonden elkaar maar niet het net, weer Oskar die het doel zocht. Het zaltoch nier weer he….ja hoor. Vanuit het niets was daar de 1-1. Wat een domper. Vlak voor de time out ging Ryan solo er vandoor en scoorde hij de 2-1. Even snel de punten op de i, want er word zo goed gevoetbald maar de score blijft nog achter. Gewoon zo doorgaan , het komt vanzelf goed. Tussen de time out en rust was het showtime van de JO11-2. Kevin op aangeven van Ryan ( mooi samenspel ) die de 3-1 noteerde. Weer een assist van Ryan maar nu op Arda, 4-1. Opnieuw een solo maar nu over het halve veld van Ryan en daar was de 5-1. Zat er nog meer in voor rust? Jazeker, het aanwezige publiek werd getrakteerd. Goed doorjagen van Joey2 ( jojo ) waardoor Ryan de 6-1 er in schoot. En nu een solo over het hele veld van Ryan voor de 7-1. Het was genieten de 1e helft.

In de rust was het makkelijk praten voor de trainers, maar zorg wel dat je blijf samenspelen. Hoewel het spel zich voornamelijk op Oranje Wit helft afspeelde, stond de verdediging met Noah, Milan , Lars en Joey als een dijk. Oskar, Joey2 en Damien controleerde het middenveld en Arda, Kevin en Ryan waren heer en meester voorin.

Een klein dipje na de rust, want DFC vergat even samen te spelen. Even de aanmoedigingen van de zijlijn, dat samenspel belangrijker is dan score, zeker bij deze stand. Gelukkig pakte de ploeg dit snel op en werd het doel weer gevonden. Kevin ,puur op kracht en doorzetten , maakte de 8-1. Een mooie combinatie tussen Kevin en Arda, en Arda maakte de 9-1. Andersom vonden zij elkaar voor de 10-1 van Kevin. En de kers op de taart kwam van Arda, die vanaf ong 40 meter het net liet trillen voor de 11-1.

Deze wedstrijd was eindelijk de bevestiging voor hetgeen we al weken zien op de training en in de wedstrijd. Een goede ploeg die heel veel progressie heeft geboekt. Als we zo blijven samenspelen, is dit een genot om te zien.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com