DFC zoekt komend seizoen nieuwe trainer voor 2e elftal

26 april 2022 222x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC zoekt komend seizoen nieuwe trainer voor 2e elftal

DFC zoekt vanaf komend seizoen 2022-2023 een trainer-coach voor het 2e elftal voor het verzorgen van de trainingen op dinsdag- en donderdagavond, alsmede de begeleiding en coaching van de wedstrijden, welke veelal op de zaterdag gespeeld worden.

De trainingstijden zijn van 19.30 – 21.00 uur en worden afgewerkt op ons kunstgrasveld, gelijktijdig met de 1e selectie. De wedstrijden worden afgewerkt op ons hoofdveld voorafgaande aan de wedstrijden van de 1e selectie.

DFC2 komt dit seizoen uit in de 2e klasse Regio Zuid 1, en heeft nog altijd uitzicht op promotiekansen. Het team bestaat uit een mix van jonge talenten en meer ervaren spelers.

Onderstaande de volgende profielschetsen:*In het bezit van diploma TC3/UEFA C of aantoonbare ervaring met de begeleiding van een 2e selectieteam en/of hoger jeugdelftal of heeft op selectieniveau gevoetbald en wil een trainerscarrière starten en heeft bij voorkeur de ambitie dit diploma te halen;

*Vermogen om technische, tactische en mentale vaardigheden te ontwikkelen * Communiceert duidelijk, tijdig en respectvol *Heeft autoriteit en weet op een eigentijdse manier zowel jongere als meer ervaren spelers te motiveren *Werkt op positieve en pro actieve wijze en denkt in oplossingen *Voldoende contact met andere elftallen, in het bijzonder oudste jeugd. *Vormt een eenheid met de hoofdtrainer van de 1e selectie om het 1e en 2e naar een hoger niveau te tillen

Als vereniging hebben wij te bieden *Goed bereikbare accommodatie met tribune en kunstgras *Sportiviteit en gezelligheid gaan hand in hand *Passende vergoeding / eventueel betalen van de trainerscursus *Een technische staf met leiders, een verzorger en een assistent scheidsrechter

Spreekt deze uitdaging jou aan en herken jij jezelf in deze profielschets? Stuur dan jouw gemotiveerde reactie naar ivodl@live.com

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com