DFC is koning Toto, wederom een “3-tje” na afloop.

9 april 2022 285x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC is koning Toto, wederom een “3-tje” na afloop.

De reguliere gokkers bij de Toto weten waar een “3-tje” voor staat, een gelijkspel. En daar heeft DFC in 2022 een patent op, want uit bij Ameide werd het 2-2.

Na verleden week eindelijk een winst partij ipv een gelijkspel ,had DFC er goede hoop op deze lijn door te trekken. Matthijs Jongeneel wist na 9 min spelen DFC aan de leiding te brengen. Waar DFC vol de aanval bleef zoeken, in tegenstelling tot Ameide, was daar niet de beloning van een verdubbeling van de voorsprong. Ameide kwam na 25 min spelen zelfs onterecht op de 1-1. DFC was sterker en kreeg genoeg kansen, maar zocht teleurgesteld de kleedkamer op voor de rust.

De 2e helft kende een zelfde spelbeeld. DFC was sterker en kreeg de beste kansen, en Ameide verdedigde stug en loerde op de counter. Leroy Rubio bracht DFC met nog een kwartier te spelen dan toch op de verdiende voorsprong, 1-2. Maar lang kon DFC hier niet van genieten, want 2 min later werd de 2-2 alweer in de touwen geschopt. Na 90 minuten spelen floot de goed leidende scheidsrechter voor het eindsignaal, en was de blik naar het scorebord weer teleurstellend.

Een gelijkspel waar we weinig mee op schieten, het is een repeterend verhaaltje na afloop. Of zoals elftalleider Martin Van Wijngaarden het treffend samenvatte… we schieten er geen reet mee op.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com