JO14 scoort er op los

5 maart 2022 154x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO14 scoort er op los

DFC jo14-1 tegen Drechtstreek
Op deze mooie zonnige zaterdag ochtend mogen we weer een heerlijke wedstrijd spelen.De jongens hebben er zin in .    

De wedstrijd begint.De bal gaat rond en Dfc is zeker aan de betere kant.Dat werpt ook ze vruchten als Björn de corner neemt , de balt komt in de 16 en kenan scoort1-0 Dfc.De bal gaat richting de goal van Dfc maar Mano gooit zich ervoor zodat ze niet kunnen scoren.Björn neemt de corner en soufyan schiet de bal erin 2-03-0 Manuel.Björn geeft weer een prachtige corner en kenan kopt hem erin 4-0.Hattrick voor kenan 5-0 Dan is er rust.

Tweede helft begint.Dfc is weer aan de bal.Ze krijgen een corner Björn neemt hem weer en fatih scoort 6-0.7-0 Jurion .Drechtstreek krijgt een corner maar Mano is scherp en pakt hem in zijn handen .De bal gaat over en weer en Dfc zakt wat in.Dan klinkt het fluitsignaal.Einde wedstrijd.

Dfc houdt de 3 punten op eigen grond.Op naar volgende week.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com