JO11-2 zoekt gelijkmaker maar slikt nederlaag

19 maart 2022 236x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO11-2 zoekt gelijkmaker maar slikt nederlaag

JO11-2 was vandaag compleet en ging op zoek naar de overwinning tegen Zwaluwe. Helaas lukte deze missie niet en stonden we met lege handen.

DFC begon sterk en kreeg al snel de 1e kans van de wedstrijd. Bij de 1e aanval van Zwaluwe ging een dieptebal over de hele verdediging en was het 0-1. DFC had tot de time out alle kansen maar miste de scherpte. Een schot van Lars, Kevin op de paal , een mooie aanval , een 1 op 1 van Kevin, de kansen waren er echt wel maar geluk in de afronding niet. Na de time out was er een schot van Zwaluwe die in eerste instantie gestopt werd maar de rebound was wel raak en het was 0-2. Het spel van DFC zwakte wat af en in de pauze moesten de spelers weer op scherp worden gezet.

Maar zoals al vaker gezegd tegen de groep, dan moet er wel geluisterd worden naar de trainers, want we staan er niet voor niets.

Na de rust pakte DFC de draad weer op en de kansen volgende weer. Na een scrimmage voor het doel van Zwaluwe wist Arda de bal er in te schieten en de stand was 1-2. DFC ging vol op zoek naar de gelijkmaker. Wederom Lars die een kans kreeg maar de keeper van Zwaluwe pakte de ballen goed. We bleven het proberen maar de bal wilde er gewoon niet in. In de ultieme jacht vloog de bal er helaas bij ons in en het was 1-3

Kansen genoeg die we niet afmaakten en enige pech, maar we hebben er in ieder geval voor gestreden.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com