JO11-2 is weer Dubbeldam de baas.

12 maart 2022 250x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO11-2 is weer Dubbeldam de baas.

Fase 4 van de competitie is aangebroken, maar deze lijkt wel heel veel op fase 3. Copy/paste en je heb weer een competitie, zo kan het dus ook.

Maar daar zijn we niet rouwig om hoor, want dat betekent dat we weer bij Dubbeldam op bezoek mogen, en dat is altijd fijn. De ploeg is wel wat gewijzigd bij DFC. Julia is helaas vertrokken om bij een meisjes team te gaan spelen, maar we hebben Arda en Delano daarvoor terug gekregen. Met deze 2 goede spelers versterken we de JO11-2. Dat was vandaag al goed te zien.

Helaas waren Milan en Lars vandaag ziek, maar de opstelling was op vrijdag avond al in elkaar gezet, want er stond weer een rondje op het spel tussen de trainers van DFC en Dubbeldam. Vanaf het begin ging bij DFC het balletje rond en werd er goed gespeeld. Het niveau van het team stijgt gelijk. Het doel van Dubbeldam werd gezocht met afstandsschoten en goed combinatie voetbal. Op slag van rust leidde zo mooie aanval, over 3 schijven, naar de 0-1 van Delano. In de timeout even aangeven dat we goed speelden en gewoon doorgaan. De vele kansen leiden vanzelf tot doelpunten. Maar Perry had Dubbeldam scherper gekregen. Gelijk na de time out moest Marnix redden op een schot. Joey en Damien waren vandaag de sta in de weg voor de aanvallers van Dubbeldam. In deze fase van de wedstrijd moesten zij vaker handelend optreden, want we zakte iets in. Maar gelukkig op slag van rust de 0-2 van Kevin, na een mooie assist van Oskar.

Rust, en even een oppepper, want de siroop was door Joey wel heel karig gemengd met water, deze is vast gesponsord door de tandarts, maar we gingen weer scherp richting veld.

De scheids en de spelers van Dubbeldam stonden al klaar, maar Perry was nergens te bekennen. Navraag gaf als reden aan dat hij nog met een bespreking bezig was met het elftal, aparte wijze aangezien het team al op het veld stond haha, dus we begonnen alvast. We zorgde snel alweer voor gevaar, maar als we iets beter oog hebben voor elkaar maken we het onszelf wat makkelijker. De lat en goed keeperswerk van Dubbeldam voorkwamen dat we verder uitliepen. Blijkbaar heeft de bespreking van Dubbeldam gewerkt, want het werd 1-2. Voor de time out hadden we zeker 3 x 100 % score kans die we lieten liggen. Tijd om dit recht te zetten in de time out. Oskar prikte gelijk de 1-3 binnen en ook dit was weer een beauty van een aanval. Een mooie aanval leverde een kans op voor Joey2 maar weer de dekselse keeper. Delano en Joey 2 hadden nu het middenveld onder controle , Joey en Damien gaven weinig weg, en Delano was de schakel tussen de linies. Kevin en Arda gingen op zoek naar de doelpunten. Marnix moest scherp blijven in het doel. Een voorzet van Kevin ( hij gaf het zelf toe haha ) belandde als een schot in het doel en de 1-4 werd genoteerd. Dubbeldam bleef strijden en vonden nog de 2-4 , en het slotakkoord was met een sublieme solo over het halve veld voor Arda, die in de dying seconds de 2-5 er in schoot.

De scheids was zoals altijd een perfecte spelleider, alle lof hiervoor.

En de strijd tussen Arno en Perry moest nog worden afgemaakt. Als de kids dit kunnen met strafschoppen na afloop , dan de trainers ook. Beide stopten de strafschop van elkaar en zo werd deze strijd niet beslist. Gelukkig hebben we nog de return haha.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com