JO11-2 haalt 3 punten op aan de overkant van de spoorlijn.

26 maart 2022 248x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO11-2 haalt 3 punten op aan de overkant van de spoorlijn.

Emma uit vandaag, daar hebben we nog het een en ander goed te maken. Maar JO11-2 is zeker sterker geworden, dus we gaan ervoor. 1 grote wijziging, Noah gaat vanaf nu het doel ( parttime ) verdedigen. Dat gaat helemaal goed komen.

DFC begint scherp en is zeker de bovenliggende partij. Goed verzorgd voetbal en mooi samenspel. Van achter uit wordt er goed ingestapt en doorgejaagd, Emma weet hier even geen raad mee. De tactiek werkt dus. Kevin is de eerst die een kans krijg en produceert een ouderwetse punter, maar hij vloog er wel in ,en we nemen de leiding, 0-1. Zijn kompaan vooraan, Arda , zag zijn kans schoon en schoot van grote afstand de 0-2 in de touwen. Net voor de time out verzwakken we achterin een klein beetje en de 1-2 is een feit. We hebben de time out even nodig om de punten op de i te zetten. Maar het zwakt wat af en we zijn zoekende. Dit doen wij onszelf aan. De 2-2 vlieg er in. DFC geeft het even weg, maar vlak voor rust herhaalt Arda zijn afstandsschot en we nemen weer de leiding ,2-3. Een bal op de lat van Oskar en een kans voor Kevin, helaas voor DFC gingen ze er niet in. Tijd voor de rust.

Even de ploeg vertellen dat we van ons eigen kracht moeten uitgaan. Achterin met Noah op doel, Milan als slot op de deur, Lars , Damien en Joey afwisselend als verdediger. Het ging lekker. Op het middenveld waren Oskar , Joey2 , Delano en Sophie goed bezig. Kevin en Arda waren scherp. Dit potje is de winst mogelijk boys ( en girl ), vertrouw er in en gaat ervoor.

En of we scherp uit de rust kwamen. Emma trapt af , Arda jaagt gelijk door en verovert de bal, slalom langs de hele Emma ploeg en scoort beheerst de 2-4. Binnen 10 seconden lag de bal er in. Emma begon wat feller te worden en Noah werd op de proef gesteld, maar gaf geen krimp. Een moment van onoplettendheid en het werd 3-4. Kom op met de time out scheids,we moeten de ploeg weer oppeppen. De spelers geven aan dat Emma wat feller word, vooral in gebaar. We moeten het koppie erbij houden ,we gaan er in mee en laten ons gek maken. SPEEL JE EIGEN SPELLETJE EN HAAL HET POTJE ER UIT !!! Gelukkig waren we weer op tijd bij de les. Fysiek werd er nu veel gevraagd van DFC. We bijten van ons af en stropen de mouwen op. Gelukkig houden we stand en de scheids fluit voor het einde. Een mooie overwinning van 3-4.. Deze kwam vanuit de tenen. Op karakter en strijd slepen we de winst er uit !!! Dit zijn de lekkerste potjes om te winnen. Alles geven en strijd leveren, dan komt het helemaal goed.

Noah gaan we nog vaker zien op doel bij ons. Sophie, bedankt voor vandaag dat je de JO11 kwam helpen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com