JO11-1 komt net tekort tegen sliedrecht.

5 maart 2022 220x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO11-1 komt net tekort tegen sliedrecht.
JO11-1 komt net tekort tegen sliedrecht.

Vandaag had JO11-1 een inhaalwedstrijd tegen en bij Sliedrecht. Trainer Raymond had eindelijk een volle bezetting. De ploeg kamp al geruime tijd met een tekort aan spelers. Gelukkig zijn er spelers van andere teams steeds bereid om bij te springen. We trainen met meerdere teams, en we helpen elkaar. Zo doen we dat bij DFC !!

Het team bestond vandaag uit : Noah ,Ryan, Arda ,Delano , Aissa , Gyliano en werd aangevuld door Milan, Joey , Sophie en Dylana. Er stonden zelfs 3 trainers langs de kant.

DFC begon scherp aan de wedstrijd en kreeg ook de 1e kans. Binnen 10 minuten waren er al meerdere kansen voor DFC ,die doelpunt waardig waren. Tussendoor moest er handelend worden opgetreden om het hok schoon te houden. Tot de rust was DFC de betere ploeg. Een voorsprong had verdiend geweest. Ryan had een mooie kans. Helaas glipte er een speler van Sliedrecht door de verdediging heen en werd het 1-0. Op slag van rust een gevaarlijk moment van DFC, vanuit een corner kreeg Milan een kans, maar deze ging helaas het doel niet in. Rust.

De trainers hadden de peptalk al klaar in de rust. Let op het omschakelen, dit gebeurd te weinig. En gebruik de verre uittrappen van Noah ,deze schieten steeds door dus doe daar iets mee.

We kwamen niet geheel scherp uit de pauze, want we waren het even kwijt de 2e helft. Vlak voor de time out ging Ryan mooi door vanaf de zijlijn en gaf de bal aan Joey. Normaal staat hij achterin en hij miste de finesse om de kans af te maken. We herpakken ons goed. Wat is het dan zonde dat er bij een corner van Sliedrecht even niet goed wordt opgelet en die vrijstaande speler de 2-0 binnen jaagt. We waren op zoek naar de gelijkmaker en dat gebeurd dit. Balen. Met nog 10 min spelen, gaan we alles of niets spelen om te kijken wat er nog te halen is. Hierdoor ontstond er ruimte en werd de verdediging open gespeeld en de 3-0 viel.

Jammer, we hadden zeker recht op een doelpunt , en misschien ook wel op een punt of meer. Maar de kleine fouten werden hard afgestraft. Ook hier leren we weer van.

Goed gespeeld vandaag JO11, en de geleende spelers, bedankt voor de hulp.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com