‘Even nader kennismaken met…. Dick de Jong

22 maart 2022 377x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ‘Even nader kennismaken met…. Dick de Jong
‘Even nader kennismaken met…. Dick de Jong

‘Even nader kennismaken met….’ is een nieuwe rubriek op de website van DFC. Op deze manier worden leden van ons rood en wit bij u in de huiskamer geïntroduceerd. Kort maar krachtig aan de hand van een tiental vragen. Met een beschrijving wat zij zoal voor onze voetbalvereniging betekenen.

Het zijn DFC’ers van verschillende pluimage. Dat kan een bestuurslid zijn, een vrijwilliger, een trainer of iemand die al een leven lang bij onze club ronddartelt. Het is een select en divers gezelschap dat voor medewerking aan deze nieuwe rubriek wordt gevraagd.

Het initiatief hiervoor is afkomstig van het bestuur van DFC, dat nieuwsgierig is naar de uitkomst, liever gezegd naar de antwoorden die door de geïnterviewden worden gegeven. De eerste in de rij was Ivo Jansen. Nu is de beurt aan Dick de Jong. De man van het onderhoud bij DFC. Al vindt hijzelf dat een te groot woord. In ‘Even nader kennismaken met….’ voetbalwatcher Peter de Roo.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com