DFC geeft 2 punten weg.

19 maart 2022 177x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC geeft 2 punten weg.

DFC had vandaag alles in eigen handen om 3 punten bij te schrijven, maar deed zichzelf tekort en vergeet de buit binnen te halen.

DFC begon sterk en wist binnen zichzelf binnen het kwartier een 2 tal kansen te verschaffen. Binnen 7 min had Jilles de Jager een goede kans en nog geen minuut later had DFC de 2e kans om de score te openen. Helaas stond het vizier niet op scherp en bleef het 0-0. Daarna waren beide ploegen niet in staat het spel naar zich toe te trekken en dat kwam de wedstrijd niet ten goede. Enkele minuten voor rust kreeg DFC nog een kans. Vlak voor rust had de thuisploeg zelfs geluk om niet met een achterstand de pauze op te zoeken.

De 2e helft was DFC weliswaar de dominante ploeg, maar dit werd niet uitgedrukt in score. DFC dacht op voorsprong te komen na 10 min spelen, maar de vlag voor buitenspel ging omhoog, en dit was discutabel. Na 20 min spelen volgde dan eindelijk de 1-0 door een doelpunt van Okan Arslan. Lang kon DFC hier niet van genieten, want een enorme fout in de verdediging zorgde voor de 1-1 na 24 min spelen. Daniel Jansen moest zich zelfvolledig strekken om een achterstand te voorkomen. DFC had weliswaar de resterende tijd het balbezit en deelde op zijn tijd een speldenprik uit, maar het afmaken ontbrak. De wedstrijd eindigde in 1-1.

Trainer Danny Slegersna afloop: “We hadden hier zeker moeten winnen, de gehele 2e helft waren we de bovenliggende partij maar vergeten ons zelf te belonen. Na de 1-0 was Lekkerkerk rijp voor de sloop. We hebben vandaag 2 punten verloren en dat is zuur.”

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com