DFC 2 doet goede zaken en verslaat Nieuw-Lekkerland 2

6 maart 2022 195x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 doet goede zaken en verslaat Nieuw-Lekkerland 2

DFC 2 heeft zich genesteld op de 2e plek van de ranglijst door op de Reeweg-Oost Nieuw-Lekkerland met 2-0 naar huis te sturen. De overwinning kwam tot stand met goed, verzorgd voetbal en viel niks op af te dingen.

Beide teams openden afwachtend, maar het was al vrij snel DFC dat het initiatief nam en dit eigenlijk niet meer uit handen gaf. De verdediging was solide en gaf niks weg en het aanvalsspel was verzorgd. Tot echt grote kansen leidde dit nog niet, tot Jardel Teneggi diep werd gestuurd door Max Hartendorp in de 43e minuut en de keeper verschalkte met een bekeken lob.

Na rust was het DFC dat de wedstrijd volledig controleerde en meerdere kansen kreeg om de score uit te breiden. Het was Tigo van Zeben die de beslissende 2-0 tegen de touwen schoot na voorbereidend werk van Johnny Romijn. DFC kreeg hierna nog meerdere goede kansen om de score verder uit te breiden. Jardel Teneggi kwam het meest in de buurt met een bal tegen de paal.

Uiteindelijk kan DFC terugkijken op een geslaagde zaterdagmiddag met goed voetbal en 3 punten. Volgende week volgt de uitwedstrijd bij De Fendert. DFC is nu 5 wedstrijden achtereen ongeslagen en hoopt deze goede reeks door te kunnen trekken de komende weken.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com