JO11-2 verliest van EBOH

19 februari 2022 316x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO11-2 verliest van EBOH
JO11-2 verliest van EBOH

Vandaag el Classico, the battle of the island of Dordt, de klassieker, oftewel de wedstrijd tegen EBOH.

DFC had door personele problemen vandaag precies 8 spelers, en in het doel stond gast speler Fredrico. De tegenstander zijn we al vaker tegen gekomen en er is uiteraard slechts sportieve rivaliteit. Want bij jeugdvoetbal wordt niet gestreden met het mes tussen de tanden, ook niet tegen EBOH. Dat sportiviteit juist voorop staat, leest U verder op in het verslag.

EBOH had een leuke ploeg en maakt het DFC al snel moeilijk. Maar door inzet en strijd liet DFC zien dat we er alles aan deden om de tegenstander het score te beletten. De goede verdediging deden er alles aan om EBOH te dwarsbomen. En als ze er al langs kwamen, stond Fredrico paraat. Maar uit die vele kansen wist EBOH voor rust toch de 0-1 te scoren.

De trainers waren tevreden in de rust, want de inzet was aanwezig. Zal het gesprek van afgelopen week dan hebben geholpen?

Na rust hetzelfde beeld, en DFC kreeg ook wel zijn kansen. Maar de EBOH doelman had vandaag maar 1 ding voor ogen, de nul houden. Bij de 0-2 van EBOH raakte Fredrico geblesseerd en Joey sprintte naar de kleedkamer of zijn keepers tenue aan te trekken en de handschoenen aan te doen.

Nu was het mooiste moment van de wedstrijd, want DFC had geen wisselspelers en moest verder met 7 man. Waar menig tegenstander hier niet op zal inspelen, deed EBOH dit juist wel. Zij besloten om er ook 1 speler uit te halen en door te gaan met 7×7. SPORTIVITEIT TEN TOP EN KLASSE VAN DE BEGELEIDING VAN EBOH !!!!

Stond Fredrico al leuk te keepen, Joey deed gewoon mee. EBOH slaagde er maar niet in om die 3e treffer te maken. Dat deze letterlijk in het eindsignaal alsnog viel en de 0-3 betekende, was niet van groot belang. We hebben een leuke mooie pot jeugdvoetbal gezien waar sportiviteit voorop staat.

En de keeper van EBOH, die slaagde in zijn missie voor een cleansheet, want ook in de panalties wist hij zijn doel schoon te houden.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com