JO11-2 heeft geluk niet aan de kont hangen.

6 februari 2022 288x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO11-2 heeft geluk niet aan de kont hangen.

Soms heb je van die dagen dat je denkt…. hoe kan het dat we hiervan verloren? Nou , zo dag had de JO11-2 gisteren.

De winst van verleden week werd nog kort nabesproken , en we gingen het veld op. Met een zieke Joey waren we niet compleet maar Gyliano en Dylana kwamen de ploeg aanvullen. Wat begonnen we slap aan de wedstrijd zeg, pff dit hebben we wel eens beter gezien. Er was totaal geen beleving in de ploeg. We maakte het onszelf lastig want we voetbalden tegen onszelf. De tegenstander kwam in de 1e helft 2 keer voor ons doel, waarvan ze 1 keer de lat raakte en 1 keer vloog de bal ongelukkig ons eigen doel in. We gingen rusten met 0-1 achter. Weliswaar heel de wedstrijd bal bezit maar we deden er te weinig mee ( lees : NIETS ). Peptalk tijd.

De tweede helft kwam Oranje Wit niet meer over de middenlijn en had DFC ongeveer 95 % balbezit. De beleving was weliswaar terug maar we kwamen maar niet door de handbal verdediging van de tegenstander door. Wat we ook probeerden, steeds was daar die oranje muur. En die ene keer dat het wel lukte ging de bal tegen de lat. Tot overmaat van ramp schoot Oranje Wit in die ene keer dat ze de middenlijn passeerden die bal er nog in ook. 0-2 en einde wedstrijd.

Was de nederlaag een juiste afspiegeling van de wedstrijd, niet echt. Maar je moet soms ook het geluk hebben en die ontbrak de 2e helft.

Volgende week vanaf het eerste fluitsignaal gewoon weer scherp zijn en dan gaan we het opnieuw proberen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com