Internationaal uitgevlogen DFC 8 hard onderuit.

6 februari 2022 242x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Internationaal uitgevlogen DFC 8 hard onderuit.

Met een geëmigreerde spelbepaler naar Portugal, een spits op een bruiloft in Polen, een linksback op de latten in Frankrijk en een dynamische middenvelder in Kroatië was DFC 8 internationaal goed vertegenwoordigd, maar op het veld was het behelpen. Uiteraard was er nog een quarantaine gevalletje, een trotse Papa die de eerste verjaardag van zijn zoontje vierde en tenslotte twee gelijkwaardige voetballers ruim een maand uitgeschakeld. Het was dus puzzelen om überhaupt af te kunnen reizen naar Hardinxveld. Met hulp van Odell waren er wat gastspelers van een ander elftal gevallen voor de Jamaicaanse charmes. 

Op het kunstgrasveld van sportpark Sluisweg stond een geïmproviseerd elftal. De eerste twintig minuten was het naast de flink aanwezige wind ook vanuit Hardinxveld een wervelwind die over ons heen trok. Op alle fronten werden we overklast en snel stonden we achter; een door de wind gedragen bal over Steven, de gelegenheidskeeper van vandaag en een simpel uitgespeelde één-twee zorgden voor de 2-0. Ondanks dat er goede voetballers op het veld stonden waren we niet opgewassen tegen de aspirant-titelkandidaat. DFC zocht de kleedkamer op met een 3-0 achterstand. 

Met een 3-3 uitslag in het achterhoofd van de thuiswedstrijd was er een sprankje hoop. De eerste 15 minuten van de 2e helft nam DFC meer initiatief wat ook daadwerkelijk resulteerde in kansen. Helaas was het sprankje hoop een valse en liep mede door wat blessures achterin Hardinxveld uit naar 5-0.  

Volgende week de wedstrijd tegen de jonge honden van SC Emma. Een wedstrijd waar nog een wrang gevoel van is blijven hangen door een aantal discutabele arbitrale beslissingen. Met welke spelers we dan weer aan de aftrap verschijnen zal vrijdagavond ergens bekend zijn. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com