DFC lijdt zure nederlaag, want er had meer ingezeten

26 februari 2022 176x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC lijdt zure nederlaag, want er had meer ingezeten

DFC had wat goed te maken na verleden week, en trainer Danny Slegers had dan ook het een en ander omgezet in de starting line up. Dat was goed te merken, want DFC kwam zeer gemotiveerd uit de start blokken. In de 1e helft liet DFC goed voetbal zien en kreeg het de beste kansen om de score te openen, en dat was op dat moment ook zeker verdiend. Maar helaas werd een vrije trap van Alblasserdam slecht verdedigd en die betekende een 0-1 achterstand. Een opstootje voor de rust leverde voor beide teams een rode kaart op. De niet bepaald goed leidende scheidsrechter stuurde Marlon naar de kant, echter was hij niet bij de opstoot betrokken. De scheidsrechter ging zelfs bij de spelers van DFC navraag doen wie het dan wel was, en gaf aan dat hij dan toch iemand met rood moest wegzenden.

In de 2e helft wederom , net als verleden week , een debuterende keeper bij DFC onder de lat. Daniel moest geblesseerd het spel beeindigen en jeugd keeper Ensar mocht zijn plaats innemen.

Van beide kanten zakte het niveau na rust weg. Een poging van Alblasserdam om de bal over Ensar te lobben mislukte, maar de bal kwam ongelukkig terug het veld in en belandde via de achterhoofd van Ensar in het doel, 0-2. In de slotfase bracht Leroy de spanning terug met de 1-2, en DFC rook bloed op zoek naar de gelijkmaker. Er werd aan de scheids gevraagd hoe lang er nog te spelen viel, en die 7 minuten die hij aangaf moest het gaan spoken. Echter besloot de scheids er na 1 minuut al mee te stoppen ipv 7 minuten, de spelers van DFC gedesillusineerd achter latend op het veld.

DFC liet na de wedstrijd in de 1e helft naar zich toe te trekken, en kwam hierdoor op het einde met lege handen achter.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com