Peter Jiskoot ( 55 jaar ) overleden.

7 januari 2022 103x bekeken, Geen reacties »
Peter Jiskoot ( 55 jaar ) overleden.

Vandaag bereikte ons het trieste bericht, dat Peter Jiskoot op 55 jarige leeftijd is overleden.

Peter is jaren geleden als scheidsrechter bij DFC binnen gewandeld en sindsdien nooit meer vertrokken bij DFC. Naast het fluiten van wedstrijden is Peter toegetreden tot Nar Veure en nam Peter de zware taak op zich om ons complex schoon te houden. Dit heeft hij tot het einde gedaan. Hetgeen een weerspiegeling is van zijn inzet en doorzettingsvermogen.

Dat doorzettingsvermogen had Peter de laatste jaren ook nodig om het gevecht aan te gaan met zijn ziekte, en Peter was overtuigd deze strijd te winnen. Helaas heeft Peter vandaag toch de strijd verloren.

Met het heengaan van Peter verliest onze club een man die altijd vol enthousiasme klaar stond om zijn club op welke manier ook te helpen. Het gemis zal groot zijn.

Wij wensen zijn vrouw Caroline en de kinderen de kracht toe, om dit enorme verlies te dragen.

Peter, rust in vrede.Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com