DFC JO11-2 met geknepen billen naar de overwinning.

29 januari 2022 370x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO11-2 met geknepen billen naar de overwinning.

Yes ,eindelijk. We mogen na al die weken de wei weer in , we staan te trappelen van ongeduld. Helaas niet geheel ongeschonden want Marnix was ziek, maar Arda kwam ons gelukkig helpen. Bij de kleedkamers werden vooraf al de eerste weddenschappen gesloten tussen de trainers van beide teams, want Arno en Perry kennen elkaar al langer dan vandaag haha. De uitkomst van dat overleg… de winnaar van vandaag heeft een drankje tegoed !!!

Met 9 man ( sorry… 8 man en 1 vrouw ) begon de partij. Het was even aftasten na lang geen echte wedstrijd spanning gevoeld te hebben, maar achterin stond het als een huis. Milan op doel. Joey 1 , Lars en Damien achterin. Deze groep van 4 gaven bijna geen kans weg tegen een goed spelend Dubbeldam. Op het middenveld zorgde Oskar en Arda voor de balans, voorin onze spitsen Kevin en Julia. Julia is degene die alle ballen goed klaar ligt voor de spitsen. Joey 2 was de troef achter de hand. Want iedereen speelt evenveel, dat is nog steeds het geval.

Het eerste kwartier had DFC een licht overwicht en kreeg het kansen, maar het vizier stond nog niet gelijk op scherp. Na de time out hadden we nog enkele kansen , maar er was al gewaarschuwd door de trainer…Dubbeldam komt er heel gevaarlijk uit als ze de kans krijgen. En die kans kwam, maar gelukkig ligt de lat in de weg. En net toen we dachten met een brilstand de rust te halen, was daar het doelpunt van Dubbeldam. Het meeste balbezit en kansen maar toch met 1-0 achter gaan rusten. Het is niet anders. Tijd voor de rust.

In de rust werd het nogmaals uitgelegd, blijf gewoon zo doorgaan want de kansen zijn er genoeg, Maar wel vaker schieten en hou die aanvallers van Dubbeldam in de gaten.

Wat er in de siroop zat wil ik graag weten, want we kwamen als een raket de rust uit en vonden gelijk het net. Het werd solo tijd…. drie keer een solo van eigen helft van Kevin , Arda en Lars en we stonden met 1-3 voor. Dat is goed luisteren naar de trainer hoor. Was Dubbeldam dan niet gevaarlijk? Nou , echt wel. Gelukkig pakte Milan enkele goede ballen anders had de stand er anders uit gezien. Aanvallend liepen we uit door doelpunten van Arda en Kevin naar 1-5. Daar was de time out weer. Het blijft onduidelijk wat de trainer van Dubbeldam heeft gezegd, maar de boys in de zwart/witte shirts roken bloed en gaven gas. 2-5…3-5…4-5 , het zal toch niet he. We maakten het onszelf opeens onnodig lastig. Een scrimmage voor het doel van DFC liep gelukkig goed af. Billen knijpen wachten op het eindsignaal. En daar kwam het verlossende fluitje… de 1e winst van 2022 is een feit. Maar een gelijkspel had zomaar gekund en wellicht zelfs wel verdiend voor Dubbeldam. De uitstekend leidende scheids ontving van beide teams de boks als bedankje. En de trainers van beide teams???? Die gaan volgende week zaterdag avond samen maar eens de wedstrijd napraten….en Perry betaal het 1e rondje haha.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com