Jumbo kassabon actie gaat stoppen per 1 januari 2022.

27 december 2021 66x bekeken, Geen reacties »
Jumbo kassabon actie gaat stoppen per 1 januari 2022.

Na 7 jaar Jumbo kassabonnen te hebben verzameld, zal per 1 januari 2022  deze verzameling beëindigen. 

De familie Lemkes heeft dit middels eens schriftelijke mededeling ons laten weten. Dankzij diverse DFC-vrienden (ga geen namen noemen, want dan vergeet ik er misschien een paar) hebben we in deze 7 jaar tocheen kleine € 6000,- bij elkaar verzameld. Als organisatie zijn wij daartrots op. 

Wij hebben het met veel plezier gedaan en middels dezeweg willen wij een ieder hartelijk dank zeggen voor hun bijdrage, op welke wijze dan ook. Verder wensen wij u allen een gezond en voorspoedig 2022
Namens de organisatie, 
Ton Loeve en Jan Breet  Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com