JO12 trekt overwinning over de streep.

11 december 2021 413x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO12 trekt overwinning over de streep.

JO12 had vandaag de uitwedstrijd bij ZBC. De laatste keer trokken we daar aan het kortste einde, zal het vandaag wel lukken de punten mee te nemen?

DFC was gehavend omdat enkele spelers zonder afzeggen niet kwamen opdagen. Gelukkig waren de JO11 spelers bereid om bij te springen en hadden we zelfs nog wisselspelers bij ons.

Het 1e kwartier golfde de wedstrijd heen en weer qua kansen. Fredrico toonde aan dat hij de afgelopen periode enorm gegroeid is in het doel en pakte enkele goede ballen. DFC kreeg zelf ook dotten van kansen maar de keeper van ZBC zat ook goed in de wedstrijd. In de time out gaf trainer Colin de tip ( lees : het verzoek ) om feller te spelen, want we waren te afwachtend. Gelijk een goede kans voor Everich op aangeven van Ryan. Een bal dwars door het midden tijdens een inschop zorgde voor de 1-0 achterstand. Ryan en Everich kregen nog de kansen voor de rust maar de bal ging er ( nog ) niet in. Wederom Fredrico moest de schade beperkt houden. Gyliano was de grootste sta in de weg voor de aanvallers van ZBC, ook hij speelde een zeer puike wedstrijd. Joey, Berke en Ensar hielpen de verdediging. Op het middenveld ging Dylana, Sophie en Noah de strijd aan. Ryan en Everich moesten zorgen voor de doelpunten. De 1e helft kreeg DFC kansen genoeg maar hadden we nog niet het geluk.

In de rust pepte Colin de boel op, maar wel met wederom de tip, wordt wat feller DFC !!! We zijn te lief en te mild. We laten het kaas van ons brood eten. Kom op.

Nadat eerst Fredrice en Gyliano bij de start van de 2e helft aan de bak moesten, kwam daar de verdiende 1-1 door Ryan, in een counter samen met Everich. Maar weer zakten we teveel in en verloren we de grip. De 2-1 achterstand was onnodig. Gelukkig weer de bekende time out. Colin en Arno hielden de ploeg een spiegel voor… Word feller en je gaat hier gewoon winnen. Een hard schot van Ryan betekende de gelijkmaker 2-2. En vanaf nu was DFC los, word het feller en was het er op en er over. Een goede voorzet van Ryan op Everich en de stand was 2-3 voor DFC. Nu gaan we door. Wederom de tanden Ryan / Everich zorgde voor wat meer lucht door de 2-4 te noteren. Maar we moesten volhouden want ZBC had echt een goede ploeg, Verslappen kon nu niet meer.

Gelukkig was door het laatste fluitsignaal van de zeer voortreffelijke scheidsrechter. DFC kon als winnaar van het veld lopen en dat gaf een heerlijk gevoel. De inzet die het laatste kwartier werd getoond, was nodig voor de winst.

Super goed gespeeld, maar we maakte het ons wellicht iets te moeilijk door niet eerder de felheid te tonen die we wel in ons hebben. Maar de overwinning was een feit en dat telt!!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com