JO11-2 strijdend ten onder tegen koploper

21 december 2021 233x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO11-2 strijdend ten onder tegen koploper

Afgelopen zaterdag mocht de Jo11-2 op bezoek , in alle vroegte , bij koploper ASWH. Een bekend ploeg waar we het altijd lastig hebben , maar wel altijd goed voor de dag komen.

We waren geheel compleet en gingen met 9 tegen 9 spelen. We hadden gekozen voor een extra slot op de deur, eerst het verdedigende werk onder controle en kijken of er opties zijn voorin. En dat ging DFC goed af hoor. Alhoewel ASWH zeker individueel sterker was, toonde DFC als team dat we er vandaag voor gingen knokken. Hier kom je vandaag niet langs vrienden. De 1e helft hadden we ook wel enkele kleine kansjes , maar die gingen er helaas niet in. ASWH voerde de boventoon, maar door hard werken werd de 0-0 gehaald met de rust.

Laten we hopen dat het de 2e helft ook lukt, met een punt naar huis is een super resultaat. En daar zag het ook wel naar uit. De time out gaf ons even weer de gelegenheid om te zeggen dat we goed bezig waren. Kom op DFC !! Maar een dwaling van de scheids schopte onze dromen in de war. Bij een corner van ASWH vloog de bal de achterlijn over. Opnieuw een corner?? Scheids, dit kan niet hoor, hier zit je echt verkeerd. Maar de scheids beslist en deze corner vloog er in. Wat een onrecht, maar kom op, recht de rug en volle bak op de aanval voor die gelijkmaker, nu alles of niets. En in de drang voor de gelijmaker krijg je dan het deksel op de neus. De excuses naar afloop van de scheids waren wellicht gemeend, maar daar kopen we weing voor. De 3-0 was voor de statistieken.

Wel ontzettend trost dat we alles hebben gegeven om een resultaat te halen. En wellicht is dat wel belangrijker.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com