Draaijer Turbo Services BV ontvangt lekkernij namens de jeugdtrainers.

2 december 2021 480x bekeken, 1 reactie »
Draaijer Turbo Services BV ontvangt lekkernij namens de jeugdtrainers.

Na enig uitstel door oa de corona perikelen, was het tijd om vandaag op bezoek te gaan bij Draaijer Turbo Services BV , om het bedrijf te bedanken voor de gulle sponsoring die de DFC jeugd heeft mogen ontvangen. Dankzij deze sponsoring lopen alle jeugdtrainers compleet verzorgd rond op de zaterdag.

Arie Evers en Arno van Wijnen hadden vandaag een bezoek gepland aan het bedrijf. Door de directie kregen we een rondleiding door het gloednieuwe pand van Draaijer Turbo Services BV. Het bedrijf is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en reviseren van turbochargers, opereert wereldwijd en mag zich in Europa zelfs marktleider noemen. Die trots was zeker merkbaar gedurende de rondleiding.

De band tussen de familie Draaijer en DFC is al velen jaren zeer hecht. DFC is zeer verheugd dat we enige tijd geleden een mooie sponsor bijdrage mochten ontvangen van het bedrijf om deze te investeren in de jeugd. Hierdoor zijn wij in de gelegenheid om al onze jeugdtrainers in het nieuw te steken. Als dank daarvoor had DFC een lekkere taart meegenomen.

Draaijer Turbo Services BV, nogmaals hartelijk bedankt voor de sponsoring.

1 reactie

  1. Arie D. 3 december 2021 om 13:23 -

    Goed initiatief !!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com