JO14 wint dik en ook nog met een cleansheet

20 november 2021 43x bekeken, Geen reacties »

Dfc jo14-1 tegen Klundert  

Dfc is weer vroeg uit de verenDfc zet gelijk druk  en weet voor die goal te komen van Klundert , dan binnen 5 min komt er een voorzet van bjorn op fatih  1-0
Dfc blijft druk zetten en blijf voor de goal van Klundert hangen. Dfc blijft zoeken naar die 2de goal rommel voor in en dan de 2-0 Manuel. Al snel komt fatih weer aan de bal 3-0. En de 4-0 een hattrick  voor fatih.  Ryan komt voor de goal schiet op de keeper die tikt hem weg op de voeten van kenan 5-0. Klundert krijg een vrije trap net buiten de 16 en die gaat scherp richting de goal van Dfc maar mano is scherp en heb hem klem in zijn handen.  Dfc weet niet van ophouden 6-0 faouzi

Dan is er rust

Tweede helft begint .Dfc weet gelijk weer aan de bal te komen 7-0 kenan. Klundert krijg weer een vrije trap net buiten de 16  Maar ook weer in de handen van mano. Berkan geef een voorzet op fatih en 8-0. 9-0 fatih. Jurion geeft een mooie voorzet op Manuel 10-0. 11-0 fatih . Klundert kom er door rommel voor de goal bij mano die tikt hem er tot 2 keer uit. Hij weet de 0 te houden.

Dan klink het fluitsignaal Dfc houdt de 3 punten op eigen grond 11-0 gewonnen πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com