JO11-2 moet de lat hoger leggen voor zichzelf.

20 november 2021 343x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO11-2 moet de lat hoger leggen voor zichzelf.

Want als de lat letterlijk hoger had gelegen hadden we 3 punten gehad vandaag. Nu was daar de puntendeling met Oranje Wit.

Na een mooie ochtendwandeling richting veld, kwamen we aan bij een stukje Qatar in Dordrecht. Waarschijnlijk had men bij het laatste veld op het sportpark nog 3 vrachtwagens zand over en die hebben ze daar gestort. De bal kon onmogelijk lekker rond getikt worden.

Vandaag was JoJo afwezig maar kregen we hulp van Arda. Met 9 spelers waren we er klaar voor. Oranje Wit was een leuke tegenstander en we waren aan elkaar gewaagd. Vanaf het begin ging het spel op en neer. DFC kreeg wel kansen, maar in de 1e helft was er geen 100 % mogelijkheid. Oranje Wit liet hetzelfde spel zien en zo hobbelde de wedstrijd rustig richting de limonade break, met een 0-0 op het scorebord.

In de rust viel Damien geblesseerd uit en waren we door onze wissels heen. Dus de boel moest omgezet worden. Lars, Joey en Milan moesten het verdedigingsblok vormen, Arda en Oskar het middenveld belopen en Julia samen met Kevin de aanval. Marnix hebben we natuurlijk in doel staan.

Gelijk in de 2e helft nam DFC het initiatief. Er was geluisterd naar de woorden van Rens en Arno… schiet eens vanaf afstand, in een zandbak kan je niet combineren. Arda was de eerste die aanlegde maar de lat wist te raken. Milan en Lars gingen iets meer aanvallend spelen en Joey was het slot op de deur. Daar kwam je bijna niet langs vandaag en gooide zich overal voor. Mocht men er al een keer langskomen, rammelde Marnix de ballen er wel uit. Zodoende kwamen er kansen voor DFC maar het wilde maar niet lukken om die bal in het net te krijgen. Oranje Wit kwam enkele malen gevaarlijk naar voren. De wedstrijd was bijna over, toen Arda het nog een keer probeerde van afstand…. KOM DAT SCHOT….weer die lat. En zo eindigde de wedstrijd zoals hij begon, met 0-0. Natuurlijk hoop je altijdop winst, maar het was wel een terechte uitslag. We zijn in de fase 2 van de competitie nog steeds ongeslagen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com