JO11-2 blijft winnen

14 november 2021 365x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO11-2 blijft winnen
JO11-2 blijft winnen

Na de knappe overwinning verleden week, mochten we vandaag voor het eerst aantreden op ons nieuwe kunstgrasveld. Tegenstander was Rijsoord. En de wedstrijd stond olv selectie speler Michael de Man

DFC begon sterk maar slaagde er in het begin niet in om dat goede begin om te zetten in doelpunten. We hadden de poppetjes op de juiste plek gezet, maar dat verliep deze keer niet zo soepel ,omdat de spelers zich niet aan die plek hielden. We stonden te ver naar voren en vergaten de afspraken. Gelukkig kreeg Lars de bal en besloot op avontuur te gaan. Vanaf zijn eigen helft stoomde hij op naar het vijandige doel en wist het net te vinden. 1-0 voor DFC. Dat zijn maatje Oskar al weken lekker speelde liet hij zien door de 2-0 te scoren voor de rust.

In de rust een stevig woord van de trainer. Want er werd niet geluisterd en we liepen te veel uit positie. Dit kunnen we veel beter, maar we moeten wel luisteren naar de aanwijzingen van de trainer.

Damien zag in de 2e helft de bal naar zich toe komen en van flinke afstand maakte hij de 3-0. Dit was even nodig want Rijsoord ging ook kansen krijgen. Milan , Joey en Lars moesten de boel dicht houden, om te zorgen voor een cleansheet van Marnix. Dat deden zij met veel inzet en af en toe een perfecte sliding. Een goede assist van Damien die de kans gaf aan Kevin. En die maakt rustig de 4-0. De 2e helft was zichtbaar beter, maar er zit nog veel meer in deze ploeg. Als ze het luisteren eens onder de knie krijgen !!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com