DFC JO11-2 wint een spannende pot

6 november 2021 367x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO11-2 wint een spannende pot
DFC JO11-2 wint een spannende pot

Vandaag moesten we naar de overkant van het water, voor de uitwedstrijd tegen Sliedrecht.

Bijna geheel compleet, maar de spelers die er waren hadden er zin in. We begonnen de wedstrijd lekker en wisten elkaar goed te vinden. Daar hadden we deze week veel op getraind en dat betaalde zich uit. Uit een mooi opgezette aanval was het Julia die de bal goed neerlegde voor Oskar en die dacht geen moment na en poeierde de bal hard achter de keeper, 0-1. Wat een goed begin en wat waren we vanaf het begin scherp. De afspraken werden goed nagekomen en het balletje ging van voet naar voet. Sliedrecht kon er weinig tegenover zetten , behalve enkele harde momenten. Na een zeldzaam momentje van onoplettendheid, belandde de bal bij de spits van Sliedrecht en stond het zomaar 1-1. DFC moest weer aan de bak. Gelukkig had Oskar een super dag want hij zette de ploeg weer op de verdiende voorsprong 1-2. De voorsprong voor de rust kwam niet meer in gevaar en we mochten de kleedkamer opzoeken.

In de rust werden er enkele omzettingen gedaan. Milan kreeg een special assignment, die mocht in de tweede helft de spits niet meer uit het oog verliezen en we brachten Joey naar het middenveld. Lars en Damien gingen Milan helpen achterin. Dat DFC goed speelde werd de tegenstander iets te machtig, want een tweetal spelers gingen de grens opzoeken. Maar DFC moest zich richten op het eigen spel.

Kevin werd actiever in de 2e helft en zodoende kregen we meer kansen, maar helaas bleef het doelpunt wat ons wat meer rust zal geven lang uit. JoJo ( vroeger ook wel Joey2 genoemd ) , Oskar en Joey moesten op het middenveld vol aan de bak, maar slaagden met vlag en wimpel. Julia bleef de bal maar goed neerleggen voor Kevin, als een echt aanspeelpunt. Marnix kreeg meer schoten op doel maar had alles te pakken. Maar Milan kreeg een flinke tik te verwerken en moest even naar de kant. Joey schoof terug naar achteren en had een paar goede sliding nodig en gooide zich voor iedere bal, want we wilden winnen. Gelukkig kwam de bevrijdende goal door Kevin en het was 1-3. En dit was dik verdiend.

Een overwinning waar we met het hele team voor hebben gevochten en gestreden. Maar waar wij als trainers het meeste trots op zijn….. het goede spel en de discipline om niet mee te gaan in het te grove spel van enkele tegenstanders, maar lachend het veld aflopen na een overwinning!!!! Dan pas ben je een echte winnaar !!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com