Beek vooruit tegen Dfc jo14-1

6 november 2021 80x bekeken, Geen reacties »
Beek vooruit tegen Dfc jo14-1

Het was voor de boys vroeg op staan.Iedereen was netjes op tijd  , zo konden we op tijd  vertrekken voor een uit wedstrijd tegen beek vooruit ( Prinsenbeek )
De wedstrijd gaat beginnen .Ze gaan beide er vol tegen aan.Beek vooruit komt aan de bal en gaan richting de goal van dfc maar mano is scherp en hij hou de bal .Dfc moet scherp blijven .Die bal wil er maar niet in Dfc wil te veel zelf .jongens kom op !!!!!!Maar dan voorzet van fatih op Manuel en dan bammmmm  0-1.En Dfc blijft druk zetten 0-2 omer .Dan is er rust.
Na een flinke bespreking van Erik komen de jongens het veld op .Tweede helft begint .Dfc heeft duidelijk wat met hun kritiek gedaan van Erik.Dfc speel duidelijk meer overOmer schiet op fatih 0-3 .0-4 Nigel .Dfc heeft hard gewerkt .Einde wedstrijd we nemen de 3 punten mee naar huis .Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com