Jo8 verliest van de buren

16 oktober 2021 336x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jo8 verliest van de buren

Vandaag 16 okt de thuis wedstrijd tegen rcd jo8-1. Het was voor de spelers weer vroeg opstaan in de vakantie .

We waren nog niet helemaal wakker voor de 0-1 binnen kwam. rcd was echt op dreef en wakker genoeg in de eerste 5 min. We maakte gelijk door Mehmet 1-1 en we gingen er weer voor. Na weer paar goals van rcd stonden we 1-4 achter. Gelukkig even time out. We kwamen weer goed op dreef weer, een mooie voorzet op mehmet 2-4 .Door geklungel bij rcd achterin kwam de bal bij jazz en scoort 3-4.bijna pauze nog paar minuten te gaan , weer goede voorzet vanachter naar voor op xavi en scoort de gelijk maker 4-4

Pauze

De teams waren aan elkaar toch gewaagd tweede helft we gingen weer van hier naar daar dat gaat niet goed. dfc schoot mooie ballen op het doel maar wilde er niet in. rcd kreeg kansen en helaas die gingen er wel in pff weer achter met 4-7 . Time out de laatste tien minuten gingen we weer gas geven daar kwam Memhet met schot van kanon zo in het doel 5-7 nou kom op jongens nog twee dan staan we gelijk. Daar kwam rcd weer aan door goed schot van rcd werd het 5-8 . Daar was ook het fluit signaal

goed gespeelt dfc jo8-1

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com