JO12 overklast EBOH

16 oktober 2021 449x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO12 overklast EBOH

DFC JO12 speelde vandaag de derby tegen EBOH. Op voorhand een lastige opgave, want EBOH had meer punten en bij winst kon DFC gelijk komen op de ranglijst. Er stond wat op het spel dus.

DFC trad gehavend aan en moest een beroep doen op spelers uit de JO11. Maar gedurende de wedstrijd bleek dat die spelers zich perfect aanpasten, en enkele spelers van de jo11 namen de ploeg bij de hand.

DFC begon goed en nam van kop af aan de regie op het veld. Al snel was daar de 1e treffer en dat was het startschot voor een puike pot voetbal. De ene na de andere doelpoging verdween in het EBOH net en DFC stond met de rust met 7-1 voor.

Alles klopte maar eerlijk is eerlijk, de aanvallen die EBOH ten toon stelde waren ook zeker van een hoog niveau. Het ontbrak EBOH aan de afronding.

De 2e helft was een copy van de 1e helft. Het was aan goed keeperswerk van de EBOH keeper te danken dat de stormloop van DFC niet uitmondde in een nog grotere doelpunten regen. Maar DFC scoorde wel en liep uit naar een 15-4 zege.

Een goede wedstrijd van de ploeg van trainer Colin, en een terechte overwinning. Blijf deze lijn doortrekken !!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com