DFC vergeet zichzelf te belonen.

2 oktober 2021 238x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC vergeet zichzelf te belonen.

Na de goede start verleden week, was DFC er alles aan gelegen om ook bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen de winst binnen te slepen. Helaas kwam er een puntdeling met Ameide. DFC blijft weliswaar ongeslagen met dit resultaat, maar zal met een kleine kater achter blijven vandaag.

Het was nl de ploeg van trainers Danny Slegers en Leon vd Sluijs die gezien het wedstrijdbeeld de volle buit had verdiend. Dat het 0-0 is gebleven heeft de ploeg helaas ook aan zichzelf te danken. DFC heerste op het veld en kreeg de beste kansen. Maar die kansen moet je ook afmaken. Het vizier stond niet geheel op scherp en dat was jammer.

Aan het einde van de wedstrijd kwam Ameide toch nog enkele malen gevaarlijk voor het DFC doel. Het had onverdiend geweest als de winst naar Ameide had gegaan. Dat bleef DFC gelukkig bespaard.

Een goede wedstrijd van DFC kant maar niet de beloning krijgen die je verdiend, ook dat is voetbal. Gelukkig krijg DFC volgende week alweer de kans om de eerste 3 punten in eigen huis te behalen, en zodoende in het spoor te blijven van koploper Alblasserdam.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com