DFC jo11-2 trekt de goede vorm door en wint weer.

2 oktober 2021 279x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC jo11-2 trekt de goede vorm door en wint weer.

Vandaag mochten we lekker dichtbij voetballen, een uitwedstrijd bij Emma. Zal de winst wederom naar DFC gaan deze week?

We begonnen heel goed de eerste 10 minuten. Een mooi doelpunt van Oskar zorgde voor de 0-1 voorsprong. DFC zette door en Kevin was betrokken bij een schot die via een speler van Emma de 0-2 betekende. Maar er sloop enige nonchalante in de ploeg. Opeens werden de afspraken vergeten, en ging het middenveld uit positie lopen. Hierdoor kon Emma zich weer in de wedstrijd spelen. Gelukkig voor DFC staat de verdediging in de nieuwe speelwijze wel goed. Maar ze kregen aardig wat werk te verrichten om de 0-2 richting de rust te trekken. DFC kreeg ook nog wel kansen de 1e helft, maar ook daar was de scherpte weg.

Tijd om in de rust de ploeg wakker te schudden. Want zo goed beginnen en dan terugzakken tot een “minder” niveau, is niet anders te verklaren dan gebrek aan scherpte.

En de peptalk hielp om de ploeg weer fris aan de aftrap te krijgen. Weliswaar werd Emma sterker, maar DFC had het onder controle. Een werkelijk schitterende safe van Marnix, zorgde ervoor dat zijn doelschoon bleef. DFC kon weer opstomen richting het doel en een goede corner van Damien zorgde voor de 0-3. Kevin liet ook 2 x het net trillen ,waarvan de 0-5 een hele mooie solo was. Het had zo mooi geweest voor Marnix om zijn doel schoon te houden, maar in de laatste minuut moest hij toch buigen en de 1-5 toestaan.

Een wedstrijd met 2 gezichten. Sterk starten ,terugvallen en weer opkrabbelen. We hebben het onszelf onnodig lastig gemaakt. Ook hier leren we weer van.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com