DFC ( gedeeld ) koploper.

16 oktober 2021 545x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC ( gedeeld ) koploper.

DFC trekt de goede lijn door en pakt vandaag na een 1-4 overwinning de gedeelde koppossitie.

De 4e competitie wedstrijd was uit tegen Groot Ammers. Op 1 gelijkspel na werden de overigen wedstrijden tot nu toe gewonnen.

Ook vandaag begon DFC sterk vanaf de aftrap en kwam na ong 10 minuten spelen al snel op voorsprong door Ceszery van Es. Dat hij vandaag lekker in de wedstrijd zat bewees hij door vlak voor de theepauze ook de 0-2 te noteren.DFC domineerde de gehele partij.

Groot Ammers was een fysiek sterke ploeg, maar kon voetballend niet mee met DFC. Een kwartier voor tijd maakte Okan Arslan de 0-3 en stelde de winst veilig.

Het toetje van de dag moest toen nog komen. Leroy Rubio had al enkele malen de ver voor zijn doel staande keeper getracht te verschalken. Uiteindelijk lukte hem dat ook, op een afstand waar je een buiging voor kan maken. Vanaf de middellijn scoorde hij de 0-4. Jammer genoeg kon Daniel Jansen geen cleansheet noteren door de 1-4.DFC kan gaan toewerken naar de topper van volgende week, thuis tegen VVAC. Het verschil tussen beide ploegen is slechts 1 punt.

Opmerkelijk feit: voor de 3e maal op rij stapten alle DFC spelers van het veld zonder een kaart te krijgen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com