Verslag JO8

26 september 2021 51x bekeken, Geen reacties »

DFC jo8-1 speelt uit tegen Fc Dordrecht jo8-1, we werden ontvangen in het Stadion van FC DORDRECHT

De warming up op het veld ,ze hebben er zin in. even vaantje van dfc gegeven om dat we in het Stadion mochten spelen .

De wedstrijd gaat beginnen en na 5 min spelen komt het eerste doelpunt van fc Dordrecht 1-0.  1 min. later komt er een voorzet, mehmet neemt aan haalt uit 1-1.Na wat heen weer gespeel zakt dfc wat in en laat paar gaten vallen.Na wat goede reddingen van de keeper komt  er toch een doelpunten regen van fc Dordrecht. De ploeg is iets opgepept en ze gingen weer goed spelen. Zelfs na 6 schoten op het doel van fc Dordrecht wilde de bal er niet in. Helaas maar waar , we verloren met 14 -1 .van fc dordrecht. Top gespeelt dfc jo8-1 .


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com