Verslag JO8

26 september 2021 246x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Verslag JO8

DFC jo8-1 speelt uit tegen Fc Dordrecht jo8-1, we werden ontvangen in het Stadion van FC DORDRECHT

De warming up op het veld ,ze hebben er zin in. even vaantje van dfc gegeven om dat we in het Stadion mochten spelen .

De wedstrijd gaat beginnen en na 5 min spelen komt het eerste doelpunt van fc Dordrecht 1-0.  1 min. later komt er een voorzet, mehmet neemt aan haalt uit 1-1.Na wat heen weer gespeel zakt dfc wat in en laat paar gaten vallen.Na wat goede reddingen van de keeper komt  er toch een doelpunten regen van fc Dordrecht. De ploeg is iets opgepept en ze gingen weer goed spelen. Zelfs na 6 schoten op het doel van fc Dordrecht wilde de bal er niet in. Helaas maar waar , we verloren met 14 -1 .van fc dordrecht. Top gespeelt dfc jo8-1 .

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com