Verslag DFC 8 – Nieuw Lekkerland 4

26 september 2021 208x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Verslag DFC 8 – Nieuw Lekkerland 4

Verslag DFC 8 – Nieuw Lekkerland 4

Na een bewogen voorbereiding met uiteenlopende resultaten en een last minute vertrek van de keeper stond de eerste competitiewedstrijd op het programma voor DFC 8.

Met Ferdy op doel en nieuwe aanwinst Carlo als scheidsrechter begon de competitiewedstrijd tegen Nieuw Lekkerland.

Nieuw Lekkerland begon scherp aan de wedstrijd en zette DFC flink onder druk. Puik keeperswerk en een solide verdediging gaf goed tegenstand, maar kon het niet voorkomen dat Nieuw Lekkerland door een onbedoeld cadeautje op 0-1 kwam te staan.

Na de rust waren de rollen omgedraaid en had DFC het initiatief in handen genomen, het spel verplaatste zicht meer en meer op de helft van Nieuw Lekkerland. Door goed doorjagen van Maarten Janssen kon zijn naamgenoot Maarten van Dalen goed binnenschieten en kwam de spanning weer terug. DFC proefde dat er meer te halen was maar door het opportunistisch spel kwam er ook meer ruimte achterin. De keeper van de 2e helft Steven was diverse 1 op 1 situaties de baas maar Nieuw Lekkerland trok alsnog aan het langste eind. Na een 1-2 volgde al snel de einduitslag 1-3.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com