JO9-1 begint sterk aan nieuw seizoen met een thriller.

11 september 2021 82x bekeken, Geen reacties »
JO9-1 begint sterk aan nieuw seizoen met een thriller.

JO9-1 ,met trainer Rene, is het nieuwe seizoen goed begonnen met een winstpartij.

Uit bij GSC/ODS is traditioneel lastig, want we kwamen ook op 1-0 achterstand. Ibrahim trok de stand gelijk, en Quinten en Xavi zorgde voor een 1-3 voorsprong. Toen was het de tijd voor de doelpuntenmachine van GSC/ODS , want die liepen even uit naar 5-3.

Even de rust in de ploeg en goed luisteren naar de trainer, die heeft altijd wel een plan. Xavi maakte er 5-4 van, maar GSC/ODS wou niet stoppen met scoren en we stonden 7-4 achter. Toen was het DFC power time!!!

D’jayron maaakte 7-5….. 7-6….. Xavi 7-7. Wat een comeback van DFC, we gaan voor de winst, kom op DFC.

Maar GSC/ODS wist het net weer te vinden, maar alle DFC spelers stonden te juichen, het was nl een eigen doelpunt en DFC stond met 7-8 voor. Kom scheids, het is tijd. En YES,er werd afgefloten. Een goed wedstrijd met een schitterende comeback en dan ook nog een de winst. Dit zijn de lekkerste overwinningen.  

 


Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.