JO9-1 begint sterk aan nieuw seizoen met een thriller.

11 september 2021 322x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO9-1 begint sterk aan nieuw seizoen met een thriller.
JO9-1 begint sterk aan nieuw seizoen met een thriller.

JO9-1 ,met trainer Rene, is het nieuwe seizoen goed begonnen met een winstpartij.

Uit bij GSC/ODS is traditioneel lastig, want we kwamen ook op 1-0 achterstand. Ibrahim trok de stand gelijk, en Quinten en Xavi zorgde voor een 1-3 voorsprong. Toen was het de tijd voor de doelpuntenmachine van GSC/ODS , want die liepen even uit naar 5-3.

Even de rust in de ploeg en goed luisteren naar de trainer, die heeft altijd wel een plan. Xavi maakte er 5-4 van, maar GSC/ODS wou niet stoppen met scoren en we stonden 7-4 achter. Toen was het DFC power time!!!

D’jayron maaakte 7-5….. 7-6….. Xavi 7-7. Wat een comeback van DFC, we gaan voor de winst, kom op DFC.

Maar GSC/ODS wist het net weer te vinden, maar alle DFC spelers stonden te juichen, het was nl een eigen doelpunt en DFC stond met 7-8 voor. Kom scheids, het is tijd. En YES,er werd afgefloten. Een goed wedstrijd met een schitterende comeback en dan ook nog een de winst. Dit zijn de lekkerste overwinningen.  

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com