JO11-2 gaat strijdend ten onder.

11 september 2021 340x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO11-2 gaat strijdend ten onder.

Door personele problemen ( Joey 1 ziek, Milan mee met JO11-1, Joud verslapen ) stonden we met 7 spelers aan de aftrap tegen 8 spelers van Oranje Wit. En dat op het grotere veld. Coach Richard vertelde de spelers dat er gestreden moest worden als krijgers. En dat deed de Jo11-2 zeker, wat een inzet toonde de ploeg met een man minder. We kwamen weliswaar op 0-2 achterstand, maar waren op inzet zeker niet de mindere. En die inzet betaalde zich uit, want Kevin scoorde 2 keer en bracht de stand gelijk. Julia gaf bij de gelijkmaker een goede assist. Joud was inmiddels er bij en we waren compleet. Helaas werd de rust niet met een gelijke stand bereikt en was het 2-3.

Coach Richard en scheids Arno prezen de inzet en vechtlust in de rust. Ga zo door, en geef niet op. 

De JO11-2 ging op zoek naar de gelijkmaker, maar langzaam werd Oranje Wit sterker en merkte DFC dat op een groter veld de conditie beter verdeeld moet worden. Maar hoe stop je 8 strijders die vol op zoek gaan naar de gelijkmaker?  Niet dus, we hebben onze best gedaan om gelijk te komen, maar dat zorgde wel voor ruimte voor de tegenstander. En ook al stond Marnix als een kei te keepen, waren verdedigers Lars en Damien een kwelgeest voor de aanvallers van Oranje Wit, stond op het middenveld Joey 2, Oskar en Joud hard hun best te doen, en liep Kevin en Julia voorin de longen uit hun lijf…. het mocht helaas niet baten. En Oranje Wit scoorden enkele fraaie treffers en liepen uit naar 2-7.

Ondanks de nederlaag, waren Richard en Arno beretrots op de ploeg. Met zoveel inzet en een zeer knappe 1e helft, mag je met opgeheven hoofd het veld verlaten. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com