Een terugblik op Super Sunday.

12 september 2021 303x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Een terugblik op Super Sunday.
Een terugblik op Super Sunday.
Super Sunday , wat was je geweldig !!
 
Een stralend zonnetje, we hadden het niet beter kunnen treffen qua weer. De voetbalschool 5Starskills en springkussenverhuur de Stuiterbal hadden het hoofdveld van DFC omgetoverd in een voetbalspellen walhalla, we waren gereed om de jeugd van DFC en hun vriendjes/vriendinnetjes en broertjes/zusjes een leuke clinic aan te bieden.
 
Als allereerste kwamen de kabouters in aktie. Een grote groep met kinderen tot 6 jaar kregen spelenderwijs training van de kaboutertrainers van DFC. Na het afronden op doel waren de keeltjes wat droog en werd de limonadesiroop in raptempo naar binnen gewerkt. Want de trainers hadden gezegd, als jullie goed je best doen met trainen, komt het verborgen springkussen vanzelf te voorschijn. Fanatiek werd er gevoetbald tijdens het partijtje. Met een volle buik met chips werden de kabouters losgelaten op de springkussens. Wat is het toch een genot om de allerjongste aan het werk te zien.
 
Daarna kwamen de JO7 tm JO12. Voor deze groep was er een carrousel met spellen klaar gezet. Met als duidelijke blikvanger: De metershoge voetbaldarts van Colin de Zeeuw Maar ook voetvolley van Danny Geus en Dyron Almadi was zeer in trek. Even verderop stond Patrick van de Wetering klaar met zijn slalom en afronden. Mark van Leeuwerden ( 5starskills) had de regie op het midden van het veld met hoogstaand voetbal. Voor de techniek op voetbalgebied moet je natuurlijk bij Hans Boogert zijn. En Raymond Westveer was de man van het schieten op doel. De andere jeugdtrainers waren aanwezig om de teams te begeleiden naar de spellen. Alhoewel er geen spel element was, werd er niet minder fanatiek gestreden hoor. En ook al word deze groep wat ouder, ook zij stormde na afloop richting de springkussens.
 
De Jo14 tm Jo19 hadden een carrousel met 4 spellen. Hier word nog harder gestreden om de winst haha, waarbij sommigen pas stopten met voetbaldarts toen de stekker er letterlijk werd uitgetrokken.
 
Ook vandaag aanwezig waren Ewald en Aad van den Bogaard, want de buiken en kelen moeten ook verzorgd worden, klasse mannen!!
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com