DFC JO11-2 toont super inzet en wint verdiend.

25 september 2021 262x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO11-2 toont super inzet en wint verdiend.

Na een bar slechte wedstrijd van verleden week qua inzet, werd er vooraf aan de wedstrijd even op terug gekomen.  JO11-2….. jullie kunnen zo goed voetballen, maar soms is de inzet……  Nou , dat heeft geholpen hoor vandaag.

Een super gemotiveerd team ging het veld op voor de wedstrijd tegen EBOH. Klaar om deze pot te winnen op inzet en strijd. EBOH kon geen slechter moment treffen dan vandaag. Vanaf het begin was het DFC die dominant op het veld de wedstrijd controleerden. Geen 100 % maar 200 % inzet werd er getoond. Wat een genot om de ploeg zo aan het werk te zien. De ene na de andere kans viel er te noteren. EBOH kwam niet aan voetballen toe. Als zij de bal kregen werden ze afgejaagd en had DFC binnen no time de bal terug. Marnix kreeg in de 1e helft maar 1 bal om weg te schieten. Het enige wat ontbrak was een doelpunt. Maar eerlijk is eerlijk, EBOH stond weliswaar onder druk, maar verdedigden als tijgers, met een super goede keeper in het doel. Dit beloofd nog wat voor de 2e helft.

In de rust het plan nogmaals benadrukt, blijf druk zetten en blijf die inzet tonen, dan valt die goal vanzelf. Dat EBOH zo goed verdedigde is in principe de verdiensten van DFC. Want wij drukten de tegenstander in de verdediging.

De 2e helft was een kopie van de 1e helft. DFC bleef drukken, maar EBOH werd bij vlagen gevaarlijker. Toch was het DFC die het doelpunt maakte. Vanuit een corner van Kevin, kopte Joud de bal in het netje. Een verdiende 1-0 voorsprong. DFC hinkte op twee gedachten, want EBOH bleef goed verdedigen. Gokken we op de het tweede doelpunt of zorgen we dat we niet tegen een counter aanlopen?  De trainers maakte een beslissing die er tussen in viel. We gingen met een ouderwetse libero spelen, als extra slot op de deur, maar wel snel naar voren als het nodig is. Dit moest bij de spelers vanuit de tenen komen. Maar de trainers hielden de ploeg scherp. Niet opgeven, doorgaan. De tong kwam langzaam uit de mond, je zag dat de ploeg alles gaf voor het resultaat….  En daar was het resultaat… WINST OP KARAKTER ,INZET EN GOED VOETBAL  !!

Zo zie je maar, wat een goede ploeg de JO11-2 is. Maar soms beseffen ze dan zelf niet eens.

Marnix : vandaag weinig te doen, maar wel de nul.  Joey 1, Lars en afwisselend Damien en Milan : ijzersterk in de verdediging.  Joey 2. Joud, Oskar :  veel meters gemaakt vandaag op middenveld. Kevin, Julia : Voorin steeds storend bij de verdediging en keeper.

Een resultaat waar we trots op mogen zijn en die we zelf met hard werken hebben afgedwongen. WERELD WEDSTRIJD !!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com