DFC 2 verslaat EBOH 2

29 augustus 2021 133x bekeken, Geen reacties »
DFC 2 zorgde gisteren voor een mooie prestatie door het 1 klasse hoger acterende EBOH 2 te verslaan met 4-2.
 
De overwinning was een terechte beloning voor DFC, dat een goede wedstrijd speelde. Tigo van Zeben was scherp in de afronding met 3 mooie goals. Ernst Busch zorgde met het hoofd voor de 4e treffer van de middag.
 
A.s. zaterdag start het bekertoernooi met een uitwedstrijd tegen Oranje Wit.
 Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.