Bar Gebeure bestaat 4x 11 jaar

30 augustus 2021 393x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bar Gebeure bestaat 4x 11 jaar
Bar Gebeure bestaat 4x 11 jaar

Het vermaarde dweilorkest bestond 24 augustus j.l. de fraaie leeftijd van 44 jaar.

Ik mocht als man van het eerste uur, getuige zijn van deze kleine viering.
Een hele prestatie in deze tijd waar vele leuke herinneringen aan beleefd hebben. Begonnen in de bovenzaal in het Kunstmin waar enkele oude instrumenten lagen opgeslagen. Met een man of 7 zijn wij toen gestart, bestaande uit oud Nar Veure leden. Alleen maar oefenen of wij er geluid uit kregen. Het hoefde niet mooi te zijn als het maar hard was.

Dat laatste is altijd zeer herkenbaar gebleven aan Bar Gebeure. Op de wijze van Roeki Zoeki werd een eerste optreden gerealiseerd ter gelegenheid van het 20 jarig huwelijk van Aat en Henk van Dijk onder de woorden “Aat en Henkie zijn 20 jaar getrouwd. Bar Gebeure had het levenslicht gezien.
Daarna muzikaal uitgebouwd met o.a Geug Leendertse, Marcel Lawende die wekelijks overkomt uit Schoonhoven om zijn bijdrage te leveren en niet te vergeten Nico de Visser, Cees Schriek etc. Ik heb met eigen ogen geconstateerd dat Bar Gebeure nog springlevend is, al is het een mix geworden van jong en “oud”.

Klasse mannen. 10 november doen we het nog eens dunnetjes over.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com