Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | JO10-2 sluit seizoen af met teamuitje…… racen !!
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

JO10-2 sluit seizoen af met teamuitje…… racen !!

4 juli 2021 261x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO10-2 sluit seizoen af met teamuitje…… racen !!

Notice: Undefined variable: post in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154

Notice: Trying to get property of non-object in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154
JO10-2 sluit seizoen af met teamuitje…… racen !!

Het seizoen zit er alweer op voor de JO10-2. 

Een raar seizoen maar dat sluiten we natuurlijk wel af in stijl. Met een teamuitje, en deze keer weer iets wat met snelheid te maken heeft. De ploeg ging racen op Formule 1 simulators. We streden in 2 groepen maar wel allemaal op dezelfde circuits. Er was gekozen voor Oostenrijk ( voorproefje voor de 2e winst op rij van Max Verstappen ) en Engeland.

Het fanatisme spatte er vanaf. Sommigen zelfs in oranje Max shirts en pet. Na de briefing ging groep 1 van start. De pedalen werden aangepast, stuur goed in positie gebracht, kom maar op met die kwalificatie. En daarna het echte werk, START THE ENGINES !! Een zware strijd maar wel fair. Na deze groep kwam groep 2, de groep met de leiders. Deze race begon voor sommigen al met het instappen haha. De kids zijn dus bewezen echt leniger dan de leiders. Maar nadat we eenmaal zaten, werden ook zei het circuit opgestuurd. Spannend was de vader zoon strijd bij de familie Meijwaard. Lars moest zijn meerdere erkennen in zijn vader, die tevens ook de snelste was van de leiders.

Een pitstop van 2,2 seconden zat er niet in, niemand kan nl zo snel een blik drinken naar binnen gooien.

Maar we moeten door, Engeland staat te wachten. Dus groep 1 werd weer in de simulator gehesen. Dit circuit was wel wat lastiger dan het 1e. Gelukkig was het niet 3D, anders had de zaal wel eens vol kunnen liggen met heel veel grind uit de grindbakken.  Maar als volleerde coureurs werd door deze groep Engeland ook voltooid.  Bij de 2e groep kregen enkele leiders steeds meer zelfvertrouwen. Opeens deed Max Verstappen mee bij deze groep, en ook Ayrton de Visser verscheen in het scherm. 

Nadat de rook was opgetrokken, en het raceplezier helaas te einde kwam, was het natuurlijk nog wel even tijd voor chips. 

Een leuke afsluiting van het seizoen, we gaan elkaar een aantal weken niet zien en de batterij kan weer opgeladen worden. Lekker vakantie. En na de vakantie gaan we verder als JO11-2. Het veld word dan weer iets groter. Maar dat is voor latere zorg. 

Alle ouders bedankt voor een geweldig seizoen, zonder jullie hulp is het voor de trainers ook heel lastig. Maar dat zit met dit team wel snor !!!

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com