JO10-2 speelt knap 2-2 in heerlijke pot voetbal.

12 juni 2021 248x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO10-2 speelt knap 2-2 in heerlijke pot voetbal.

Afgelopen week speelden we al 2-2 gelijk tegen GSC/ODS, maar dat was meer een mixteam. Vandaag met de vertrouwde groep op pad, om 8.30 uur stonden we aan de aftrap tegen De Zwervers in Kinderdijk.

Niet helemaal compleet, maar wel met onze nieuwe teamlid Julia erbij. We begonnen gelijk goed en er werd goed geluisterd naar de trainer. Dat is op zich al knap haha. DFC pakte gelijk het initiatief en drong de tegenstander naar achteren. Het samenspel was werkelijk om te watertanden, zo goed. Het duurde dan ook niet lang voor de 0-1 viel. Oskar maakte het doelpunt, maar de manier van overspelen en elkaar vrij zien staan was wellicht nog mooier dan de voorsprong. Wat een genot. Maar ook De Zwerver trok ten strijden. DFC kreeg het lastiger en voor de rust werd het 1-1.

Marnix speelde een puike 1e helft. Lars en Joey waren bijna niet te kraken achterin. Oskar, Damien en Julia hadden het middenveld onder controle. Maar deden ook hun verdedigende taak. En Kevin stond op papier in de spits, maar was vaak ook achterin te vinden om de ploeg te helpen. Het hele team speelde voor en met elkaar.

De 2e helft was eigenlijk een copy van de 1e helft. Beide ploegen lieten mooi voetbal zien. Wat waren we aan elkaar gewaagd. Het was weer DFC die als eerste scoorde, wederom via Oskar.  En nu proberen die voorsprong vast te houden. Het hele team werkte zich uit de naad, maar ook wij kregen nog kansen. Het kon niet uitblijven dat we gelijk kwamen, 2-2.  En dat was eerlijk gezegd ook de beste uitslag. Want beide ploegen speelden hun beste spel, er werd volop gestreden. Alles ging super sportief. Dan is een gelijkspel ook een terechte uitslag.

Maar de winst voor DFC zat hem vandaag in de manier waarop er werd gespeeld. Zoveel inzet, strijd, maar vooral goed voetbal. Dat was echt zalig om naar te kijken.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com