DFC jeugd geeft zwemles aan de maden.

1 mei 2021 444x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC jeugd geeft zwemles aan de maden.
DFC jeugd geeft zwemles aan de maden.

Laten we op zaterdag een keer gaan vissen als activiteit voor de jeugd ipv een voetbal activiteit. Dat idee kwam van de jeugdtrainers Raymond en Colin. En als Arie dat hoort, dan regel hij dat gelijk. Dus vandaag zag de jeugd van DFC wel gras, maar aan de waterkant ipv een voetbalveld.

34 kinderen van de jo7 tm jo11 liepen gezamenlijk naar de vis locatie. Arie had alles tot in perfectie geregeld. Ieder kind had zijn eigen stekkie, de hengels lagen klaar, de maden netjes in een potje en zelfs het voer stond gereed. En ook niet onbelangrijk, de jury en hulp voor de kinderen. Niets stond ons in de weg om een kilo of 30 vis uit de vijver te trekken. 

Maar juist dat ontbrak er aan vandaag, de vis. Wat we ook probeerden, ze wilden gewoon niet bijten. Wel zag een enkeling de dobber onder water verdwijnen, maar helaas kwam de vis niet het water uit. En toen gebeurde het, beet !! Dit moest wel een grote vis zijn, de lijn stond strak. De experts schatte in dat hier wel een joekel van 60 cm aan de haak zat. En dat klopte…… een  tak van 60cm zat aan de haak. Vals alarm dus.

De jeugd bleef zijn best doen, en ondanks het gebrek aan vis was de sfeer super gezellig. Maar als niemand wat heeft gevangen, wat doen we dan met de prijzen ? Die schuiven we dan door naar vistrip 2. Want dit was zeker voor herhaling vatbaar. Dus over enkele weken gaan we het gewoon weer proberen. En hopen dat ze dan wel bijten.

Arie en de rest van de jury, bedankt voor het regelen vandaag. 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com