nieuwe krijt/belijningsmachine DFC

5 maart 2021 539x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor nieuwe krijt/belijningsmachine DFC
nieuwe krijt/belijningsmachine DFC

 

Onze vaste man,die  de haarscherpe belijningen op onze velden verzorgt Adje de Both beter bekend als de optimistische altijd vrolijke Utrechter (jammer voor hem,dat het niet echt lekker loopt bij Fc Utrecht) baalde de laatste maanden over het zeer slechte belijningsresultaat op onze velden.

De krijtmachine was echt op,was al tachtigduizend keer gerepareerd,maar het resultaat was niet meer zoals het moet zijn.

Van onze buren RCD mocht hij hun nieuwe apparaat eens uitproberen,en ja dat was kicken voor onze Ad.
Samen met onze accomodatiebeheerder Peter Louwman zijn ze gaan praten met de leverancier,en konden zo,n zelfde belijningsmachine voor een zeer redelijk bedrag kopen in deze voor hem ook moeilijke coronatijden.
 
Maar ja centjes!!!! waar haal die vandaan terwijl er 0 inkomsten zijn.
Onze penningmeester Mario moet echt iedere euro 3x omdraaien voordat hij het kan uitgeven,maar begrijpt ook dat onze velden er wel naar behoren bij moeten liggen.
 
Ad en Peter (niet voor 1 zelfs niet voor 10 gaten te vangen) spraken John Jelier een jonge 50 tiger die een klein onderhoudsbedrijf heeft met als specialisatie strak schilderwerk waar iedereen blij van wordt.
Deze topper,die in zijn jeugdjaren nog bij DFC actief heeft gevoetbald bij de welpen en pupillen wilde onze club best een flink handje helpen,en maakte het financieel mogelijk dat onze Ad met een brede smile onze velden weer voorziet van de juiste lijnen.
 
Prachtig toch dat er in deze onzekere tijden nog mensen zijn als John Jelier,die DFC de mogelijkheid bood tot aanschaf van een nieuwe belijningsmachine.
 
Als u dit leest,en denk: ik heb een goede,positief ingestelde vakman nodig voor onderhoud aan mijn huis of tuin bel dan naar John Jelier 06-11013667 of mail naar jelierjohn@gmail.com
 
Adverteren doet John niet,mond op mond reclame daar draait het bij hem om,kortom DFC ers gewoon een vakman.
 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com