Jeugdkamp spellen ochtend zeer geslaagd.

20 maart 2021 397x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jeugdkamp spellen ochtend zeer geslaagd.
Jeugdkamp spellen ochtend zeer geslaagd.

Wat was het een geslaagde ochtend, de jeugdkamp spellen dag. Heerlijk weer , vrolijke gezichten , het veld vol met jeugd. Alles bij elkaar is er maar 1 woord voor deze dag :  SUPER !!!

De JO7 tm JO13 hadden dus vandaag de jeugdkamp spellen ochtend. De dames van de spellen ( Kirsten ,Bianca en Laura ) waren al vroeg op het veld om de voorbereidingen te treffen. Iets voor 10 uur was het zover. Zoals ook op het echte kamp, moesten eerst de groepen worden gemaakt. Dit ging dmv een introductie spel. Ballon prikken en daar is de kleur van je team. We hadden al gelijk het juiste kampgevoel, want sommigen hadden al weer meer kleuren dan normaal haha. De strijd was al gelijk los. 

Op het veld stonden 6 spellen klaar, en die waren stuk voor stuk leuk. De groepen waren fanatiek, de aanmoedigingen van de leiders duidelijk hoorbaar. Er moest als team worden gewerkt. Hoe mooi is het om te zien dat de kleinsten spelers van de JO7 al gelijk op de rug bij de JO10  zat om op die manier te winnen. Dit is het echte DFC gevoel. We helpen elkaar en we doen het samen. 

De spelers die al eerder op kamp zijn geweest hielpen de nieuwe spelers. En zo kregen zij ook langzaam het gevoel hoe het kamp werkt. Aan de glimlach op hun gezicht te zien, kon het niet anders dat we veel nieuwe aanmeldingen binnen kregen. 

Na afloop dacht team geel dat ze de winnaar waren, maar team licht blauw ging met de eer aan de haal.  Zo ochtend maakt dorstig en hongerig. Er stond gelukkig volop limonade en chips klaar.

Dat de spelers die nog nooit op kamp zijn geweest het naar hun zin hadden, was na afloop te merken. Vol enthousiasme werden de ouders weer opgezocht met de vraag… mogen we op jeugdkamp bij DFC.  De ouders kwamen even enthousiast terug om de inschrijving te regelen. Het kamp duurt nog iets meer dan 2 maanden, maar de voorbereidingen zijn in volle gang. Het jeugdkamp word weer een happening. Mede door deze leuke ochtend, kunnen we niet wachten tot het 22 mei is……..  DFC jeugdkamp 2021, Eigen Huis & Tuin !!!   

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com