CEZARY VAN ES SPEELT KOMEND SEIZOEN VOOR DFC

23 februari 2021 354x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor CEZARY VAN ES SPEELT KOMEND SEIZOEN VOOR DFC

Aanvallende middenvelder Cezary v. Es komt komend seizoen de selectie van DFC versterken en is daarmee de eerste nieuwe speler voor de jaargang 2021-2022.

De 23 jarige Cezary heeft in de jeugd alle selecties doorlopen bij Oranje Wit met tussendoor 1 jaar een uitstapje naar FC Dordrecht. Na de overstap naar de senioren werd hij selectie speler bij Oranje Wit met daarbij veel uitverkiezingen voor het 1e elftal. Reeds op 18 jarige leeftijd maakte Cezary zijn debuut in Oranje Wit 1 met direct 2 goals en de uitverkiezing “Man Of The  Match”. Voorafgaande aan dit seizoen stapte Cezary over naar Hardinxveld. In een onderling bekerduel tijdens de poulefase scoorde Cezary tegen DFC.

Komend seizoen gaat Cezary zijn doelpuntjes meepikken voor DFC. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Cezary ook al een carriere van 5 jaar als jeugdtrainer weg.

We zijn blij met de komst van Cezary die een aantal goede bekenden aantreft binnen de huidige DFC Selectie. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking en heten Cezary van harte welkom.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com