Jeugd weer volop bezig op de zaterdag.

23 januari 2021 503x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jeugd weer volop bezig op de zaterdag.
Jeugd weer volop bezig op de zaterdag.
Nadat we al enkele weken doordeweeks aan het trainen zijn na de winterstop, zijn we vandaag weer gestart om onze jeugd op zaterdag activiteiten te bieden. Want wedstijden mogen nog niet, maar dat betekend niet dat we ze niet bezig houden natuurlijk.
 
In de ochtend hadden we een 4×4 mixtoernooi op het hoofdveld. Er waren 3 poules gemaakt : JO7/JO8 , JO10 en JO11/JO13. Er werd begonnen met de poulewedstrijden, waar bij sommige poules moest worden gekeken naar het doelgemiddelde, om te bepalen wie er mocht strijden om plek 1 en 2.
Uiteindelijk kwam er bij elke poule een winnaar uit, maar dat is niet belangrijk. Lekker met je teamgenoten op het veld staan en bezig zijn, dat is wat telt.
 
Later op de ochtend ging ook de oudere jeugd nog het veld op, maar die speelden een 7×7 mixtoernooi.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com